Hur kan jag hjälpa till?

Våren 2017 sa jag upp mig från mitt dåvarande arbete för att inte kollapsa både psykiskt och fysiskt. Sedan dess har jag skrivit en bok och studerat, fast främst har det pågått ett inre förändringsarbete. Ett förändringsarbete som bestått av många olika delar. Från ett helikopterperspektiv har jag reflekterat och analyserat över min historia, min nutid och min framtid. Jag har mött mina rädslor, rivit hinder, flyttat mina gränser och hittat min drivkraft. Jag har blivit mer medveten om det omedvetna, förstått mina värderingar och ändrat mina valda sanningar, skapat drömbilder, brottats med mig själv, gjort långsamma rörelser och tagit hjälp av andra när jag inte nått dit jag tänkt.

För mig är det tydligt att förändringsarbetet har handlat om kommunikation och balans, både inom mig och med andra. Nu har de olika delarna hittat sin plats och det har skapat resultat. Resultatet av arbetet är att jag upplever mer tillit, trovärdighet och trygghet i mig själv. Jag vet vad jag kan bidra med i mitt arbete, i min familj och på min fritid. Jag står upp för det jag tror på och håller det jag lovar.

Nu är jag certifierad Kommunikolog och arbetar med ledarstöd och företagsutveckling. Min vision är att kunna bidra till en värld där människor och företag kan uppleva hållbarhet och livskraft.

Hur kan jag hjälpa till?

Karolina-Lindhe-omslagsbild5.jpg
Karolina Lindhe