Hur fort springer du i ditt liv?

Fick ett tips av en väninna att gå en utbildning som hon tycket skulle passa mig. Jag gjorde min research och fann att det lät spännande och att skulle kunna vara något för mig. Jag hade även känt efter i mitt inre och fått den känslan av att denna utbildning skulle vara rätt.

När jag skulle komma i kontakt med företaget skulle jag hälsa från min väninna som hade gått denna utbildning. Så jag satte mig för att ringa företaget men fick inget svar. Jag gjorde ytterligare några försök med några dagars mellanrum men det blev inget svar. Jag kände en viss irritation över att inte komma in kontakt med företaget. Började känna att, var detta verkligen meningen att jag skulle gå denna utbildning, började tvivla för jag tyckte inte det gick enligt min plan. Men jag släppte det för det fanns fortfarande tid att anmäla mig och sommaren kom. Det blev semester, jag la detta åt sidan och tänkte att jag tar en ny kontakt efter semestern.

Semestern var slut och jag fick kontakt med företaget, allt föll på plats och jag bestämde mig för att boka utbildningen. Döm om min förvåning när företaget nämner att de har jubileum, så jag får två utbildningstillfällen för priset av en. Plötsligt händer det! Det kom något ännu bättre ut av detta samtal, inte i min vildaste fantasi hade jag kunnat drömma om detta.

Jag fick åter igen lära mig att inte alltid göra allting på en gång och ha bråttom. När tiden är redo så kommer något gott ut av det. Livet går inte alltid efter min kalender även om jag vill tror det. Livet är större än så. Det jag åter igen fick lära mig vara att våga lyssna och lita på min inre känsla. Det kan vara svårt då jag inte har varit van vid det, utan bara kört på och hoppats på det bäst. Men ibland ska det ta tid för det kommer något bättre ur det.

Idag upp lever jag att allt ska gå så fort och vi vill så gärna att allt ska ske här och nu. För det passar bäst in i kalendern. Jag tror och vet, att om jag lyssnar på mitt inre, vad jag vill, och inte på alla andra eller allt runt omkring mig så kommer det hända bra saker med och för mig. Det kanske inte blir som jag har tänkt mig just nu utan det blir på ett annat sätt och en annan tidpunkt. Men till det bästa för mig, där och då. En av mina utmaningar i dag är att tänka på dessa kloka ord:

Spring inte fortare än vad din själ hinner med!

Löperska.jpg
Karolina Lindhe