Tack för hjälpen inreda.com!

Vi lär oss ofta tidigt i våra liv att tacka för hjälp, presenter, skjuts, mat, samarbete och mycket mer. Det är en fin handling att visa vår tacksamhet till en annan person, företag eller organisation. Denna handling ska vi vara rädda om. I dag är det många som säger tack på slentrian, man säger det bara för att man ska. Jag tror på att säga detta ordet TACK med uppriktighet. Att det kommer inifrån och är välment. Då kommer mottagaren av detta tack känna ärlighet och en genuin tacksamhet från personen som sa det. Det är ju så enkelt men ändå så kan det vara svårt ibland.

Mina tips till dig för ett genuint TACK är:

  • Ta dig tid, se och möt den person som du riktar ditt TACK till, var närvarande.
  • Skriv ett brev, kort, mail eller en lapp med ditt TACK om det är enklare för dig.
  • Gör det oftare, det lär komma tillbaks till dig!

Jag tror att vi alla mår bra av att få tacka för något eller någon och jag vet att det känns gott att få ett tack av någon som verkligen menar det.

I dag vill jag säga TACK till Annelie på inreda.com. Hon hjälpte mig med att få vara i hennes shoproom på inreda.com i förra veckan när jag hade min föreläsning ”Vem äger dig? – Duktiga flickan eller du själv?”. Jag ställde frågan i ett gemensamt nätverk om att få låna eller hyra en lokal i Stockholm för min föreläsning och då svarade Annelie. Jag är otroligt tacksam för hennes erbjudande av lokalen och tacksam för att jag fick chansen att träffa en fantastisk person med ett stort hjärta. Tänka vad en enkel fråga kan leda till.

TACK för i dag!

Karolina Lindhe