Hänga in jackan!

Idag ska jag avtackas, säga hejdå till mina arbetskamrater. Det är dags att tacka för dessa nio år på detta jobb. Jag kommer inte säga hejdå för alltid till mina kollegor med till jobbet i sig. Känns vemodigt på många plan. Många roliga minnen dyker upp från dessa år. Främsta är det alla möten med spännande människor som jag har fått chansen att träffa. Det har varit kollegor, kunder, återförsäljare, chefer, ägare och konsumenter.

Alla möten har inte varit fyllda med skratt utan har gett mig nya insikter om andra och om mig själv. Tydligast för mig är att vi inte måste tycka och tänka lika för det är ju då det blir spännande diskussioner. Efter dessa ibland hetsiga diskussioner kom vi framåt i jobbet men inte alltid på mitt sätt som jag tyckte eller tänkte att vi skulle.

Att göra det tillsammans blev den bästa lösningen de flesta gånger. Det jag tar med mig mest från detta jobbet är att vi löste det mesta tillsammans och det var det som gjorde vårt gäng så framgångsrikt på många sätt. Ensam är inte stark utan styrkan finns i samarbete! Det blev fantastiska resultat och vi hade kul ihop. Det är jag stolt över och tacksam för.
 

Tack bästa DC-gänget!