Föreläsning i Fisksätra

Vilken härlig kväll jag hade i Fisksätra igår med ett gäng tjejer/kvinnor!

Kvällen började med ett varmt välkomnande av Lina på Folkets Hus i Fisksätra. Sedan droppade de in en efter en. Under föreläsningen dök många tankar, funderingar och igenkänningar upp bland deltagarna. Vi var inte så många denna gången så det blev en härlig och frimodig stämning där vi delade mer oss av våra olika upplevelser och erfarenheter av vad den Duktiga flickan hade gjort med oss i våra liv. Det blev många diskussioner och vi fick hjälpa varandra.

Vid slutet av föreläsningen blev det som en mini-workshop där vi hjälpte varandra med hur vi kunde tänka och agera i olika situationer. Vilken energi! När jag gick var flera fortsatt inne i samtal med varandra. Jag är så tacksam övar att få vara som en katalysator i dessa tjejer/kvinnors liv. Alla kan vi göra något för oss själva och andra.
 

Ha en skön helg!